Hartige taart

Ingredi├źnten

  • 400 g gehakt
  • 250 g broccoli
  • 200 g champignons
  • 200 g slagroom
  • 1 courgette
  • 1 prei
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 1 plak ham
  • 2 eieren
  • 1 pakje geraspte kaas (150 g)
  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 1 handje casewnoten
  • knoflook

Voorbereiden

Alle groenten schoonmaken en in stukjes snijden. De broccoli in kokend water beetgaar koken. Ovenschaal invetten en bedekken met bladerdeeg. Oven voorverwarmen op 200┬░C.

Bereiden

In een pan de ui en knoflook fruiten. Als de ui glazig is, de prei en champignons toevoegen. Als de vocht is verdampt, de courgette toevoegen en 5 minuten bakken. Voeg het gehakt toe en rul bakken. Broccoli, paprika, ham en casewnoten toevoegen. Eieren met room loskloppen. Kaas toegoevoegen aan roommengsel. Het gehakt-groentenmengsel in de ovenschaal doen. Roommengsel eroverheen gieten. In voorverwarmde oven in ongeveer 40 minuten gaar bakken.

Reacties zijn gesloten.