Ingrediënten
- 400 g gehakt
- 250 g broccoli
- 200 g champignons
- 200 g slagroom
- 1 courgette
- 1 prei
- 1 ui
- 1 paprika
- 1 plak ham
- 2 eieren
- 1 pakje geraspte kaas (150 g)
- 6 plakjes bladerdeeg
- 1 handje casewnoten
- knoflook
Voorbereiden
Alle groenten schoonmaken en in stukjes snijden. De broccoli in kokend water beetgaar koken. Ovenschaal invetten en bedekken met bladerdeeg. Oven voorverwarmen op 200°C.
Bereiden
In een pan de ui en knoflook fruiten. Als de ui glazig is, de prei en champignons toevoegen. Als de vocht is verdampt, de courgette toevoegen en 5 minuten bakken. Voeg het gehakt toe en rul bakken. Broccoli, paprika, ham en casewnoten toevoegen. Eieren met room loskloppen. Kaas toegoevoegen aan roommengsel. Het gehakt-groentenmengsel in de ovenschaal doen. Roommengsel eroverheen gieten. In voorverwarmde oven in ongeveer 40 minuten gaar bakken.