NO – Wraps

Ingrediƫnten

  • 3 el olie
  • 2 el zoete chillisaus
  • 1/2 el djinten
  • 1/2 el ketoembar
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook
  • 2 el citroensap
  • 2 tomaten
  • 400 g vlees (kip, rosbief, varkenslapjes, gehakt, biefstuk)
  • 1 blikje mais
  • 1 ui
  • sla in dunne reepjes
  • 6-8 wraps
  • eventueel geraspte kaas en zure room

Voorbereiden

Meng 2 eetlepels olie met 2 eetlepels chillisaus, 1/2 eetlepel djinten, 1/2 eetlepel ketoembar, 2 teentjes knoflook en 1 eetlepel citroensap. Wentel de vleesreepjes door deze marinade. Laat alles minimaal 30 minuten trekken. Gehakt volgens normale manier bereiden. Tomaten in plakken snijden en bovenkant bestrooien met zout, peper en 1 eetlepel olie. Snijd de uien in ringen.

Bereiden

Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Houd de wraps warm door ze in aluminiumfolie te wikkelen en in een theedoek leggen. De uiringen glazig bakken, de mais opwarmen en het vlees opbakken. De tomaten twee minuten in een pan aan beide zijden bakken. De wraps vullen met tomaten, sla, uien, mais en vlees. Eventueel geraspte kaas en zure room erover scheppen.

Lekker met knoflooksaus en guacamole.

Reacties zijn gesloten.